Duurzaam veelzijdig dienstverlenend technisch installatiebedrijf

EGreen is een duurzaam veelzijdig dienstverlenend technische installatiebedrijf. Onze activiteiten zijn dynamisch en divers. Naast CV Service, technische Advies en installatie Techniek introduceren wij innovatieve diensten als E-Producent en E-Leverancier. Alle bedrijfsonderdelen hebben hun eigen specifieke, technische kennis en gecombineerd met onze deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit leidt dit altijd tot een langdurig succes.

Wij garanderen hoge kwaliteit bij het toepassen van innovatieve duurzame oplossingen en de aandacht voor veiligheid, gezondheid en het milieu staat bij ons centraal. Onze overtuiging is dat EGreen een belangrijke rol kan vervullen bij de transformatie van bestaande toepassingen naar innovatieve klimaatvriendelijke energietechnieken. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen bij het opwekken van energie, verwarmen, verlichten, ventileren, isoleren en enz. We geven advies en begeleiden projecten bij de toepassing van energiebesparende maatregelen.

Missie

EGreen adviseert, ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheerd technische installaties. Wij zijn van mening dat techniek een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een betere leef en werkomgeving. Innovatie en duurzame installaties zorgen voor CO2 reducties, energiebesparing, verbetering van bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid.

Niet alleen EGreen technische diversiteit, maar ook onze veelzijdige deskundigheid stellen wij graag in dienst van klant en milieu. Persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant en de betrokkenheid van onze medewerkers bij de technische uitvoering staan centraal. Enthousiaste collega’s met passie voor techniek en zorg voor mens en milieu bij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Visie

EGreen is een groot voorstander van innovatieve technische ontwikkelingen die energievoorzieningen niet alleen groen maar ook duurzamer maken. Installaties worden daardoor wel steeds complexer. Hierdoor verandert de rol van een installateur bij het aangaan van relaties met klanten naar een volwaardige samenwerking. Een kennispartner die participeert, uitvoert en de realisatie van het door de klant gewenste project in beheer neemt. EGreen is van mening dat we samen een beter leefmilieu kunnen creeren. We vinden het belangrijk dat we duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het betekent dat wij rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

Het EGreen team

Het EGreen team kenmerkt zich door hun persoonlijke motivatie van betrokkenheid in het contact met klanten. Met onze vaktechnische kennis en liefde voor het vak bieden wij u graag duurzame oplossingen aan.

EGreen en de medewerkers hebben zichzelf als doel gesteld dat minder werkdruk, meer plezier in de uitoefening van het vak en het hulpvaardige contact met klanten, hoogste prioriteit heeft. Wij zijn van mening dat minder werkdruk niet alleen de kwaliteit maar ook de werksfeer verhoogd. Niet alleen het EGreen team profiteert daarvan, maar ook in onze omgang en dienstverlening met klanten maken wij het verschil.

Scroll to Top