Duurzaam technisch installatiebedrijf

Bel vrijblijvend: +31 (0) 85 00 20 551
wijleiden-logo

Advies

Er worden steeds hogere eisen en wensen gesteld aan technische installaties. Goed ontworpen installaties zorgen ervoor dat mensen zich comfortabel en veilig voelen. Als installatieadviseurs weten wij dat optimaal presenteren alleen maar mogelijk is bij een gezond en prettig binnenklimaat.

Om dit te bereiken hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen van technische installaties en de begeleiding van het totale bouwproces. Zowel bij nieuwbouw, renovatie of de beheer van gebouwen kunnen wij u van dienst zijn. Wij zorgen voor de juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit, duurzaamheid, uitvoering en optimale afstemming. Niet experimenteren, maar zekerheid op basis van kennis en innoverend vermogen. Naast advisering bieden wij ook persoonlijke begeleiding met betrekking tot alle facetten van installatietechniek. Deskundig, creatief, innovatief werken wij klantgericht zodat duurzame oplossingen kostenbesparend en minder tijdrovend zijn.

EGreen adviserende dienstverlening staat voor transparantie, betrokkenheid, kwaliteit, en duurzaamheid. Onze uitgebreide kennis en ervaring delen wij graag met belanghebbende zodat zij een juiste keuze kunnen maken. Zowel bedrijven, overheidsinstellingen als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

Advisering

 AdviesOfferteInkoopSubsidieprojectbegeleiding
Cv ketel
Hybride cv ketel
Warmtepomp lucht – water
Verwarmings Installaties
Vloerverwarming
Sanitair
Lucht en ventilatie
Riolering
Hemelwaterafvoer
Leiding systemen gas-water- cv
Zonnepanelen
Eco Housing
Isolatie
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search