Advies

Er worden steeds hogere eisen en wensen gesteld aan technische installaties. Goed ontworpen installaties zorgen ervoor dat mensen zich comfortabel en veilig voelen. Als installatieadviseurs weten wij dat optimaal presenteren alleen maar mogelijk is bij een gezond en prettig binnenklimaat.

Om dit te bereiken hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen van technische installaties en de begeleiding van het totale bouwproces. Zowel bij nieuwbouw, renovatie of de beheer van gebouwen kunnen wij u van dienst zijn. Wij zorgen voor de juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit, duurzaamheid, uitvoering en optimale afstemming. Niet experimenteren, maar zekerheid op basis van kennis en innoverend vermogen. Naast advisering bieden wij ook persoonlijke begeleiding met betrekking tot alle facetten van installatietechniek. Deskundig, creatief, innovatief werken wij klantgericht zodat duurzame oplossingen kostenbesparend en minder tijdrovend zijn.

EGreen adviserende dienstverlening staat voor transparantie, betrokkenheid, kwaliteit, en duurzaamheid. Onze uitgebreide kennis en ervaring delen wij graag met belanghebbende zodat zij een juiste keuze kunnen maken. Zowel bedrijven, overheidsinstellingen als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

Advisering

ADVIES OFFERTE INKOOP SUBSIDIE PROJECTBEGELEIDING

CV ketel

Hybride cv ketel

Warmtepomp lucht-water

Verwarmings Installaties

Vloerverwarming

Sanitair

Lucht en ventilatie

Riolering

Hemelwaterafvoer

Leiding systemen gas-water-cv

Zonnepanelen

Eco Housing

Isolatie

Scroll to Top